"tänk på honom när han bajsar och skrattar samtidigt"

mina vänner är bezt.

Fratelli d'Italia (åh herregud, inte den)

ITALIEN ÄR VÄRLDENS BÄSTA LAND OCH JAG VILL ALDRIG ÅKA HÄRIFRÅN!

(Kände att det behövdes en dos av patriotism eftersom jag åker hem om en vecka)



Antonia

och vem är inte ful i webbkamera-ljus?

Idag när jag var på en kurs i tovning och sånt där annat nyttigt som vi kvinnor ska kunna, gjorde jag sommarens förmodligen bästa inköp. Ett myggljus.





Nu förtiden trakaserar jag mina vänner med onödiga sms och samtal 24/7 men det hoppas jag att de kan ta eftersom jag är en annars en ganska trevlig chey. Jag är bara i strand satt på en ö ute i ett för äckligt hav för tillfället.

Klara

Vad finns det mer att göra?

Att vara stressad stockholmare på gotland, har jag kommit fram till, är att desperat sno sin pappas dator med mobilt bredband, krypa ut på uteplatsen och slåss med myggen för bästa mottagning... 
(Det är också kul när man loggar in på facebook och ser att ens vänner postar vackra klipp på ens wall.)

Fick även panikeN igår då jag skulle boka buss till Emmaboda och kommer fram till att det inte fanns några biljetter kvar.. sen efter panikeN kom jag på att jag hade kollat fel dag och fått 20 myggbett helt i onödan yeah

(har också kommit på att fotboll inte är min sport)

puss hej
Klara 


I'm on a boat motherfucker don't you ever forget

För tillfället är jag hemma och mellanlandar inför den årliga gotlandsvistelsen. För tillfället känns det som om ett tåg har kört över mitt huvud.

Men min ärtor och löv-festival har varit galet värd och härlig ochd en har bestått av nästan bara sol, bra band, kul folk, nya otippade vänner, kärleksgitarrer, egenmålade dalahästar vid namn snoop, felstavade ord på armar och ben, bondbrännor, bajamajor, pizzafrukostar, soluppgånger med huligantutor och balkantechno och insikten av att gå och lägga sig kl 7 på morgonen är helt normalt. Som det ska vara alltså.

Så här kan det se ut om en gbgare får tag i spritpenna...


Fiesta loca
Klara 


Italia

Nytt land men fortfarande inga bilder att visa. Av den här resan i alla fall. Får ta mig i kragen och köpa en ny kamera innan semestern är förbi och jag plötsligt står där och inte har några bilder alls att titta på under vintern. Förjävligt.

MEN, nu är jag alltså i Italien och hälsar på släkt och vänner och mår jävligt bra. Skönt att andas, ta det lugnt, mysa runt. Plus att det ju faktiskt inte går att komma ifrån att jag älskar detta knäppa land där alla skriker, tutar, ungdomarna klär sig... speciellt och "ciao bella" inte alls är något överdrivet, en myt. Där killar låtsas som om de inte ligger i timmar och pressar för att få den perfekta brännan, och gymmar överdrivet mycket i överdrivet tidig ålder så att de i och för sig får sixpack men också stannar i växten. Nu ska jag ut och njuta, det är ju bara 24 dagar kvar!

När ens kamera blivit snodd är Facebook bra att ha:





Och DÄR laggade datorn och ville inte lägga in fler bilder. 

  
Puss, Antonia


RSS 2.0